(ВИДЕО) КАКО ФУНКЦИОНИРА ДЕНЕС АДМИНИСТРАЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА И КАКО НЕ ТРЕБА ДА ФУНКЦИОНИРА?!

0
1952

Видео од админстративна работничка ги преплави социјалните мрежи за тоа како треба и како не треба да функционира администрацијата во Македонија.