(ВИДЕО) КАКО СЕ ФРЛАШЕ СНЕГ ВО СКОПЈЕ ЗА ВРЕМЕ КОЦЕ?! ИСТО КАКО ВО ТЕТОВО!

0
1746

Како се фрлаше сол во времето на Коце јануари 2017? Слично како во Тетово, нели?