(ВИДЕО) КАКО НА ФИЛМ : Познат Адвокат од Штип фатен на дело како краде паричници!

0
3184

До редакцијата на Прес центар ни стигнаа Видео снимки од безбедносни камери во Дуќан за чанти, паричници и слично во Штип каде еден познат адвокат и екс началник во полиција е ФАТЕН на снимките на ДЕЛО како си „позајмува“ паричници и тоа не еден туку повеќе. Во прилог две кратки ВИДЕА каде јасно се гледа и лик и дело:

ВИДЕО 1

ВИДЕО 2