(ВИДЕО) КАКОВ УЛТРА ШОК ВО СТРУМИЦА ЗА ВМРО-ДПМНЕ, КАКОВ ПРЕСВРТ КАКОВ КРАЈ ЧОВЕЧЕ!!! МЕТО ВИТАНОВ – БЕВ ГРУБО ИЗМАНИПУЛИРАН ОД ЉУБЧО И ВМРО-НАРОДНА , СЕ ВРАЌАМ ВО СОВЕТОТ КАКО НЕЗАВИСЕН И СО ПОДДРШКА НА СОВЕТОТ НА СДСМ!!!

0
3913