(ВИДЕО) Каков ПЕРФИДЕН ЛИЦЕМЕР БЕЗ СРАМ, ПЕРДЕ, УСУЛ И РБЕТ ЛУЃЕЕЕЕ : Откако на сите прес конференции ВАРИ САПУН СО ШИПТАРИ И МУСЛИМАНИ, градоначалникот на Прилеп Марјан Ристески сега им улета во џамија А ПОТОА СИТЕ ПОБЕГНАА ОД НЕГО КАКО ШТО СЕ БЕГА ОД ЛЕПРОЗЕН!!!

0
4304