(ВИДЕО) КАКОВ ЕПСКИ ВМРОВСКИ РАСПАД: ЕДИНСТВЕНИОТ ЗНАЧАЕН ГРАДОНАЧАЛНИК ОД ВМРО ДПМНЕ Е ПОД ОПСАДА, ПАРТИЈАТА МУ ЗАБРАНУВА ДА ИЗЛЕЗЕ ОД ГРАДОТ, ВО СПРОТИВНО ЌЕ МУ ГО УБИЈАТ СЕМЕЈСТВОТО?!

0
814

КАКОВ ЕПСКИ ВМРОВСКИ РАСПАД: ЕДИНСТВЕНИОТ ЗНАЧАЕН ГРАДОНАЧАЛНИК ОД ВМРО ДПМНЕ Е ПОД ОПСАДА, ПАРТИЈАТА МУ ЗАБРАНУВА ДА ИЗЛЕЗЕ ОД ГРАДОТ, ВО СПРОТИВНО ЌЕ МУ ГО УБИЈАТ СЕМЕЈСТВОТО?!