(ВИДЕО) КАКОВ ЕПСКИ АВТОГОЛ ЗА ГРУЈОВАТА КУРТОН ПРОПАГАНДА : СДСМ ГО УЛОВИ ВМРО-ДПМНЕ ЗА ТОА КАКО ГО УКРАЛ РЕКЛАМНИОТ СПОТ НА ЕЛЕМ ЗА 2013 ГОДИНА!!!

0
1142