(ВИДЕО) КАКОВ ГАФ НА КУРТОНКАТА, СЕ ИЗДАДЕ НЕСАКАЈЌИ : Еве господине Груевски ова е доказ дека не сум ви ги дала прашањата, а и кога ќе ве прашав за дозвола за што ќе збориме вие рековте слободно прашувај, значи сепак му ги дала прашањата и знаел за што ќе го прашува?!?!?!

0
4345

Извор : Мактел.Мк