(ВИДЕО) Каква ПЕРФИДНА ЛИЦЕМЕРКА БЕЗ СРАМ, ПЕРДЕ, УСУЛ И РБЕТ ЛУЃЕЕЕЕ : Откако Калиопи учествуваше во Грујовите АНТИ-АЛБАНСКИ И ФАШИСТИЧКИ протести сега во албанско музичко шоу ЛИЦЕМЕРНО се заблагодарува на албански ,,ФЕЛИМЕНДЕРИТ”!

0
6956

Лицемерието на буџетарските Грујови цицачи помеѓу естрадните уметници им нема крај, овој пат Калиопи се надмина себеси , откако се појавува на анти-албанските протести каде се извинуваат фашистички и националистички пароли како од типот на ,,НЕКА РАЗБЕРАТ , КЛЕТИТЕ ШИПТАРИ” и ,,ЧИСТА МАКЕДОНИЈА” сега таа за албански ,,Идол” се заблагодарува пред присутните на албански јазик.

Моментот каде Калиопи го покажува своето врвно лицемерие може да го погледнете на 19 и 27 секунда од шоуто, ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ГО ОТВОРИТЕ САМО ПРЕКУ ЈУТЈУБ

Калиопи на Грујовите анти-албански протести :