(ВИДЕО) И ЌЕРКАТА НА ЛЕГЕНДАРНИОТ ЏУМЕРКО Е ЗА ВЛЕЗ ВО ЕУ И НАТО!

0
2692

Најмалку што знам, смеам и умеам да зборувам е за политиката. Сметам дека ова е единствена шанса и можност ние како граѓани да се обединиме. – Марија Спиркоска Илиеска – актер од Прилеп