(ВИДЕО) И ЈАНКО БУРЕК СЕ РЕФОРМИРА: Во Груевизмот ги кинеше одма слушателите членови и симпатизери на СДСМ, сега ги остава по пола саат да си кажат што имаат!

0
741

Во времето на Груевизмот Јанко Бурек ги кинеше одма слушателите членови и симпатизери на СДСМ, сега ги остава по пола саат да си кажат што имаат да си кажат во емисија.