(ВИДЕО) И СРБИТЕ СЕ ПРЕТЕРАА СО ВУЧИЌ, ЌЕ ЈА ВНЕСЕ СРБИЈА ВО ЕУ И НАТО КОГА ЌЕ РОДИ БАБА ДЕТЕ!!!

0
1916

Луди српски вмровски кокошки пеат за Вучиќ.