(ВИДЕО) И САМИТЕ ВМРОВЦИ СЕ ШОКИРАНИ КОЛКУ ИМ Е ЗАБЕГАН КАНДИДАТОТ: Погледнете го изразот на лицата на младите ВМРОВЦИ на бината кога Сиљановска го промаши датумот на изборите

0
2046

Сиљановска на митингот во Скопје повика на масовна излезност на 21-ви септември да се гласа за претседателските избори за неа. Глејте им ги лицата на младите вмровчиња откако Сиљановска го погреши датумот на изборите.