(ВИДЕО) И САБИНА Е ВМРОВКА – НА СРЕД ЕМИСИЈА СЕ ФАТИ ЗА ВАГИНАТА ЗА СПАС НА МАЌЕДОЊА ОД КЛЕТИТЕ ЗАЕВ, ЕУ, НАТО И САД!!!

0
1500

Талибанците се комедија, глејте ја оваа шушумига што прави пред камерите за спас на МаЌедоња.