(ВИДЕО) И ПАНДЕТО СЕ ПРЕТЕРА: Груевски едно евро нема украдено, пратениците на СДСМ и ДУИ сами се повредија на 27-ми април со ударање на главите од ѕидовите за да дојдат на власт!

0
2482

Пандето е лудо, еве што изјави во дуелот со Ване Цветанов на телевизија 24 : Груевски едно евро нема украдено, пратениците на СДСМ и ДУИ сами се повредија на 27-ми април со ударање на главите од ѕидовите за да дојдат на власт!