(ВИДЕО) И оваа режимска певаљка се претера бетер од Грујо : Калиопи лажеше пред цела Европа како фанови на Евровизија се јавувале во МТВ и барале МТВ пак да ја прати на Евровизија?!?!

0
1069

Калиопи имаше проблем да им објасни на гледачите на Евровизија зошто е по 48-ми пат на Евровизија, па излажа дека фанови на Евровизија се јавувале и праќале пораки до МТВ за она пак да иде на Евровизија, па МТВ ја молело да иде а она неќела?!?!

Ццццц кое лудило човече, камо среќа во Евровизија да знаеја дека таа е режимска певаљка која пее на партиски митинзи па вака режимот ја плаќа на државен трошок да се шета цела година по цела Европа и да спие и да ждере по хотели со се цела екипа на асистенти и соработници и да купуе 10 гардероби и да снима спотови и да се промовира себеси а потоа таа слава да си ја наплати со спонзорства и концерти а асистентите ќе мора после една година да и работат за без пари како враќање на услугата што таа им пружила прилика да се прошетаат и да лапнат хонорарче… СЕ ТИ Е НА ТИ ГО ДАЈ МИ ГО КАЈ ГРУЈО!!!

Оваа кој знае по кој ред авантура на Каљопа Национале нас сите не чини сигурно 300 000 евра во најмала рака! Ако се соберат авионски карти за промоција во сите земји, хотели, ресторани, гардероба, спотови, промотивни материјали, итн итн…