(ВИДЕО) И ЛЕГЕНДАРНАТА ШЕНКА КОЛОЗОВА Е СО НАС: Можам да бидам против секоја влада, ама против својата земја не можам, не сакам и не смеам да бидам! Затоа ќе излезам и ќе гласам ЗА. Зошто? За подобра иднина на сите нас!!!

0
709

Легендарната актерка Шенка Колозова, преку видео порака, се обрати кон јавноста во Македонија. Таа порача дека ќе биде против секој влада, но не и против својата земја.

„Можам да бидам против оваа влада. Можам да бидам и против онаа влада. Можам да бидам против секој влада. Ама против својата земја, не можам, не сакам и не смеам да бидам. Затоа ќе излезам и ќе гласам „ЗА“. Зошто? За подобра иднина на сите нас“, рече Колозова.