(ВИДЕО) И ЖАРЕ ОД ЕДЕН НА ЕДЕН ШИРИ ЛАЖНИ ВЕСТИ ЗА СЈО: Потрошиле 50 000е за апетисани а таа вест беше демантирана!

0
1050

На хумотистичен начин Жаре од Еден на Еден ширеше лажни вести за СЈО, имено дека потрошиле 50 000е за апетисани, а таа вест беше демантирана како лажна имено тие пари биле дадени за кирија за деловен простор.

Но Жаре има маркетинг агенција и може да си дозволи да лаже во емисија затоа што сам себе си доделува реклами.