(ВИДЕО) И ДРУГАТА ВОДИТЕЛКА ОД УТРИНСКАТА ПРОГРАМА НА КАНАЛ 5 ГО ОБРА БОСТАНОТ ОД РЕВОЛТИРАНА ГЛЕДАЧКА : ДОДЕКА ВИЕ ГО ПРАВИТЕ НАРОДОТ ГЛУП, СТОЈМЕНОВ СЕ БОГАТИ

0
483

Многу сте ми симпатична… меѓутоа многу го замајувате народотМНОГУ СТЕ СИМПАТИЧНА..МЕЃУТОА ГО ЗАМАЈУВАТЕ НАРОДОТго правите глуп.. а народот ми е многу интелигентен

Posted by Gledy Network on Saturday, March 12, 2016