(ВИДЕО) И бараките на Коце граѓаните ги направија во стилот „све ми боје лепо стоје“

0
479

Демонстрантите пеејќи ја „Градот убав пак ќе никне“ шарено ги офарбаа и бараките на Град Скопје во градскиот парк.