(ВИДЕО) ИСУСЕ ХРИСТЕ: Новинарката која го направи најлигавото интервју со диктаторот Грујо напиша книга која се вика ЕХО НА СЛОБОДАТА?!!?!

0
1224

Интервјуто со Ана Јовковска почнува во 20-та минута.