(ВИДЕО) ИСТОРИСКИ ДЕН, НА ПУШТАЊЕТО ВО УПОТРЕБА НА АВТОПАТОТ СМОКВИЦА – ДЕМИР КАПИЈА: ЗА ПРВ ПАТ МИНИСТРИ ОД МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА ЗАЕДНО ПУШТИЈА ВО УПОТРЕБА КАПИТАЛЕН ПРОЕКТ!!!

0
1210

Прв капитален проект на Македонија и Грција