(ВИДЕО) ИСТОРИСКИ ГОВОР НА ЗОРАН ЗАЕВ, ГОВОР КОЈ ЌЕ СЕ ПРЕГЛЕДУВА НАРЕДНИТЕ ДЕЦЕНИИ, СО ОВОЈ ГОВОР ЗАЕВ ЗАСТАНУВА РАМО ДО РАМО СО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ДАМЕ ГРУЕВ, СТИВ НАУМОВ, КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ!

0
1735

Премиерот Заев на денешната седница во собранието одржа историски говор, говор кој ќе го гледаат многу наредни генерации, говор со кој Заев застанува рамо до рамо со најголемите македонски дејци и револуционери како што се Гоце Делчев, Даме Груев, Стив Наумов, Кузман Јосифовски Питу и други.