(ВИДЕО) ИСКРА КОРОВЕШОВСКА ЌЕ ПАДНЕШЕ ГРБЕЧКИ – ВЕЛО МАРКОВСКИ ВО ОДБРАНА НА ЗАЕВ: НЕ Е ПРОБЛЕМ ТОА ШТО ЛЕТАЛЕ СО ХЕЛИКОПТЕР, ПОЕВТИНО Е И ТРЕБА ПОЧЕСТО ДА КОРИСТАТ ХЕЛИКОПТЕРИ

0
424

Професорот Вело Марковски на Алфа ТВ кај Искра Коровешовска ја шокира куртон пропагандата со што изрази несогласување со будалаштините што ги пласираат за тоа зошто премиеро Заев летал со хеликоптер додавајќи дека со хеликоптер е поефтино и дека владата треба што почесто да го користи за службени активности низ земјава.