(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ПРЕД СЕДИШТЕТО НА ТРЕТИОТ РАЈХ : КОПИЛЕНЦЕ ГНАСНО , Филип Петровски СЕ МРДНА ОД УМОТ , почна со тупаници да удира по микрофоните на новинарите!

0
9091

Филип Петровски вечерва при влезот во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ одби да одговори на новинарските прашања и при влезот со раката ги оттурна микрофоните во негова близина.

Новинарите го прашуваа за шпекулациите во однос на евентуалниот договор за двојазичност помеѓу ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ, како и дали е постигнат договор за нова коалиција.

ОВА ГО ПРАВИ САМО УСРАНО КОПИЛЕ! УПЛАШЕНО ПУТЕНЦЕ И КУРТОНЧЕ ОД ДПМНЕ!!!