(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ НА ПРВИОТ ПРЕС НА ПЕРО КАМИКАЗА И ЛЕВИЦА: ГИ ИСКАРАА НОВИНАРИТЕ ШТО ПОСТАВУВАЛЕ ПРОВОКАТИВНИ ПРАШАЊА?!?

0
973

На првата прес конференција на кандидатот за градоначалник од редовите на Левица, Перо Камиказа се случи инцидент каде Перо ги искара новинарите што поставувале провокативни и незгодни прашања. Ова е како она со мали Џокица како замислува дека функционира светот и како замислува правично владеење, правда.