(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ НА ДЕНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИ : Протестантите на ,,Бојкотирам” не му дозволија на адвокат Тортевски со автомобилот да си отиде дома, на овој му пукна филмот и МУ СЕ НАЕБА СЕ ПО СПИСОК!!!

0
2864

Адвокатот Александар Тортевски денес на пат кон дома беше пресретнат од протестантите на ,,Бојкотирам”. Откако не го пуштија да помине неколкуте протестанти во центарот на Скопје адвокатот Тортевски излезе од својот автомобил и им се наеба се по список на старите пувежи кои го тероризираат центарот на Скопје.