(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ВО ШТИП: ВМРОВСКИ ПРАТЕНИК УПАДНА НА ПРЕСОТ НА ЗОРАН ЗАЕВ, ПОЧНА ДА ГО НАВРЕДУВА ПРЕМИЕРОТ, НО ПОТОА ДОБИ ЛЕКЦИЈА ПО ПОЛИТИКА ОД ЗАЕВ!

0
3223

На прес конференција на премиерот Зоран Заев во Штип се случи инцидент каде упадна вмровски пратеник на кој премиерот му одржа лекција по демократија, фантастична реакција на Заев и доказ за тоа колку слобода имаат медиумите и деократијата во земјава по падот на Груевски и ВМРО-ДПМНЕ. За разлика да беше обратно сигурно бодигарди ќе го однесеа за партал и ќе го фрлеа во најблискиот контејнер.