(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ВО СОБРАНИЕТО: ИСПЛАШЕНИ ДЕКА СВАРОВСКИ СУДИИТЕ ЌЕ БИДАТ СМЕНЕТИ И СУДСКИТЕ ПРОЦЕСИ НА СЈО УБРЗАНИ, ВМРО ДПМНЕ НАПРАВИ ИНЦИДЕНТ ВО СОБРАНИЕТО!

0
1111

Тензична комисиска седница во Собранието за законот за Академија за судии и обвинетели. Судиите блиски на ВМРО-ДПМНЕ се исплашија дека ќе бидат сменети и дека ќе се убрзаат судските процеси на СЈО па од тука опозициската ВМРО-ДПМНЕ направи инцидент.

Значи вмровците гинат за сваровски судиите, па и како нема да гинат кога главниот столб на Груевизмот се темелеше на монтирани судски процеси и држење на кривични дела на функционери на ВМРО-ДПМНЕ во фиоки.