(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ВО ПАЛАТАТА ОД НАРОДНА ПЉАЧКА НА ВМРО-ДПМНЕ : Сиљановска и Мицковски грубо и се нафрлија со навреди кон новинарката на Ал Џезира, Милка Смилевска!

0
2323

Сиљановска и Мицковски грубо и се нафрлија со навреди кон новинарката на Ал Џезира, Милка Смилевска!