(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ВО ДЕБАР МААЛО: Минувач му дофрли на Пандов додека даваше изјава за Сител – НАРОДОВ ЌЕ ВЕ ФРЛИ ВО КОНТЕЈНЕР, ДОСТА ГО ЛАЖЕТЕ, КАКО НЕ ВИ Е СРАМ!

0
530

Видео од настанот на следниов линк ОВДЕ