(ВИДЕО) Инцидентот на Саше Политико со Владо Пешевски стаса и на вестите во Северна Кореја!

0
1194

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Mdfuc2UhjBM[/youtube]