(Видео) Интервју со Љупчо Николовски, шеф на кабинетот на претседателот на СДСМ и член на извршен одбор

0
1463

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=SOaszrPJqYk[/youtube]