(Видео) Интервју со целосниот опозит на Грујо во ДПМНЕ, и по содржината а богами и по пакувањето!

0
604

Screenshot_1

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=ezxrO5VOLPM[/youtube]