(ВИДЕО) Интервју со Зоран Заев во „24 Анализа“, ОДЛИЧЕН ВО РЕФОРМСКИОТ ДЕЛ

0
787

Ви го пренесуваме вечерашното издание на „24 Анализа“ на 24 Вести каде гостуваше лидерот на СДСМ Зоран Заев. Тема беа кандидатските листи за пратеници и претстојните избори.