(ВИДЕО) Интервјуто на Оливер Спасовски за ,,360 степени” на ТВ Алсат кое ЌЕ СЕ ПАМЕТИ : Оливер Спасовски покажа НЕВЕРОЈАТНА СМИРЕНОСТ И ВОЗДРЖАНОСТ!

0
1684