(ВИДЕО) ИМА РАЗЛИКА: Еве што зборуваше Радмила Шекеринска во собрание за цената на автопатите кои на Грујо му донеле 30 милиона евра!

0
512

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=CLh2mLR5f7w[/youtube]