(ВИДЕО) ИМАМЕ ВИЦКАСТ ПРЕМИЕР: ЗАЕВ ЈА СПОРЕДИ ЕУ СО СЕКСИ ЖЕНСКА, ВО БРИСЕЛ СЕ ЗГАЗИЈА ОД СМЕЕЊЕ

0
2258

Заев е многу вицкаст, ги пресмеа во Брисел со шегите. Премиерот на Северна Македонија ја спореди ЕУ со секси женска…