(ВИДЕО) ИЛЈАДНИЦИ ГРАЃАНИ ПРЕД ВЛАДА ЕДНО ГЛАСНО ПОРАЧАА: НИКОЛА НА РОБИЈА!

0
834

Илјадници демонстранти едногласно пред влада скандираат „Никола на робија“!

CgWGceNUAAAATGx