(ВИДЕО): Изјава за паметење на македонскиот фудбалски интернационалец Денис Махмудов

0
1440

denis-m-685x320

Македонскиот фудбалски интернационалец Денис Махмудов не потпиша за екипата на Левски. Преговорите пропаднаа.

Добар и издржлив на теренот каде се справува со сите предизвици, Махмудов не го издржа предизвикот со медиумите.

Ниту ги разбираше новинарите, но и на она што ќе го разбереше, не знаеше да даде одговор.

Слушнете ја изјавата за паметење.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=7mYCCiFHKq8[/youtube]