(ВИДЕО) Изјавата за Алсат М ја дадов со истата крвава маица од вчера: Груевски нема решение за мене, бесен е и сакаше да ми се одмазди!

0
969

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Iu09c4DNXes[/youtube]