(ВИДЕО) ИЗЛЕЗЕ ПРВА ЕПИЗОДА ОД ДОКУМЕНТАРЕЦОТ ЗА КОЛЕЖОТ НА 27-МИ АПРИЛ : Оливер Спасовски кога било најгусто на оние околу него им велел – дечки овде ќе си умреме!

0
582

Излезе првата епизода од документарецот за колежот на 27-ми април каде ВМРО-ДПМНЕ организира кланица и убиство на целата пратеничка група на СДСМ и коалиција. Траорни сведоштва кои ќе остават големо црно петно во поновата македонска историја.