(ВИДЕО) ИЗГУБЕНИ ВО КОСМОСОТ: Анкета на Зевзекманија – Кој е премиер во Македонија?

0
1475

Анкета објавена во Зевзекманија, граѓаните одговараат на прашањето: Кој е премиер во Македонија?