(ВИДЕО) ИДА ПРОТУЃЕР ОТКРИ КАКВО КОПИЛЕ Е ЗОРАН СТАВРЕВСКИ: На прес во Вашингтон ја исфрлил од зградата на ММФ затоа што не му се допаѓала некоја колумна и и рекол – Зошто не му помагаш на твојот братучед Мартин Протуѓер, зошто не си со нас, зошто не критикуваш?!?!

0
1848

ida stavrwe