(ВИДЕО) ИГОР ЈУГ ЈА ЗАКОПА СИЉАНОВСКА, УШТЕ ТОЈ И ФАЛЕШЕ НА НАЈЛОШАТА КАМПАЊА ВО МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЈА

0
669

Ќосето Игор Југ ја дозакопа Сиљановска, погледнете што и се случи на најлошата политичка кампања во македонската историја.