(ВИДЕО) Игор Југ – „Немав цел да го ликвидирам Зоран Заев“. *држи пиштол во рака на 5 метри оддалеченост од Заев.

0
1066

Игор Југ – „Немав цел да го ликвидирам Зоран Заев“. *држи пиштол во рака на 5 метри оддалеченост од Заев.