(ВИДЕО) ИВАНОВ: АХМЕТИ ИМА ПРЕГОЛЕМ АВТОРИТЕТ ВО ДУИ, НЕМА ШАНСИ НЕКОЈ ДА МУ ОТКАЖЕ ПОСЛУШНОСТ И ДА НЕ ГЛАСА ЗА ПРЕДЛОЖЕНИТЕ МИНИСТРИ!

0
1174

Легендарниот новинар Зоран Иванов во Канал 5 на ,,Само вистина” во дуел со албанофобот Сашо Тасевски.