(ВИДЕО) Иванова: Граѓаните испратија силна порака, Уставниот суд мора да ја штити правдата

0
334

Цеветанка Иванова, поранешна пратеничка на СДСМ, на денешниот протест во Скопје „Правдата е Устав, СЈО е правда“ за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.