(ВИДЕО) ЗОРАН ЗАЕВ НА ПРЕС ОД СОБРАНИЕТО: СИГУРЕН СУМ ДЕКА МНОГУ ЛЕСНО ЌЕ ФОРМИРАМ ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО КОЕ ЌЕ СОСТАВИ СТАБИЛНА РЕФОРМСКА ВЛАДА КОЈА ЌЕ МУ СЛУЖИ НА НАРОДОТ И ЌЕ СЕ БОРИ ПРОТИВ КРИМИНАЛОТ!

0
624

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев на денешната свечена седница во собранието на прес конференција : Сигурен сум дека многу лесно ќе формирам парламентарно мнозинство кое ќе состави стабилна и реформска влада која ќе служи на народот и ќе се бори против криминалот.