(Видео) Зоран Заев го оддржа најдобриот говор во неговата политичка кариера кога тоа никој не го очекуваше, во рушевини, со нозете до колена во цигли и тули, 12 минути фантастични одговори на новинарските прашања!

0
697

zaev-kumanovo

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=r0xpRS6Xdeo[/youtube]